Eetbaar Den Haag

Kijk hier voor NIEUWS & hier voor AGENDA

Er gebeurt veel in Den Haag rondom lokaal voedsel! Eetbaar Den Haag wil op informele en spontane wijze mensen die zich met dit thema bezighouden de ruimte bieden om kennis te maken, samen te werken en van elkaar te leren.

De eerste bijeenkomst van Eetbaar Den Haag vond plaats op 19 april 2012. We hebben toen vooral naar elkaar geluisterd en samen gegeten. Bekijk hier de foto’s.

Een klein jaar later (op 12 februari 2013) kwamen we bijeen in het Nutshuis voor een bijeenkomst over de voedselstrategie (H)eerlijk Haags. Bekijk hier de foto’s, lees het verslag van deze avond en bekijk hier de presentatie van Marieke de Groot van de Partij voor de Dieren.

Tijdens deze avond bleek er veel animo te zijn voor de Haagse Dag van de Stadslandbouw op 27 april. Hierover is elders op deze site meer te vinden.

Eetbaar Den Haag zal in 2013 nog verschillende andere bijeenkomsten organiseren voor het Haagse local foodie netwerk & daarnaast informatie over activiteiten van aangesloten initiatieven verspreiden, o.a. via de Facebookpagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s