21/6: Haagse Botenmarkt

BotenmarktZoek de gezelligheid op en kom op 21 juni 2014 naar de Dunne Bierkade. Daar vind je een drijvende versmarkt met producten uit de omstreken van Den Haag die net als vroeger per boot de stad inkomen. Deze producten kun je ’s avonds proeven in de omliggende restaurants.

Oude tijden herleven op de langste dag van 2014, als verse producten uit de ommelanden van Den Haag weer per schuit de stad in komen.

Van 12 tot 19 uur vind je op de Dunne Bierkade een drijvende versmarkt: spartelverse vis uit Scheveningen, bloemen uit het Westland, net geoogste groente, lokaal gebrouwen bier.

Proef net-geoogste groente, bewonder kleurrijke bloemen en planten uit het Westland, ontdek de smaak van verse vis uit Scheveningen, geniet van lokaal gebrouwen biertjes en laat je in de restaurants verwennen met een heerlijke maaltijd van deze echte verse producten uit de streek. Loop op je gemak tussen de kraampjes en de aangemeerde boten door en laat je door de vissers, boeren, kwekers en producten informeren over de uitgestalde waren. Koks van de omliggende restaurants verwerken groenten van de Drijvende Versmarkt ’s avonds in de gerechten en dranklokalen zetten lokale bieren op de kaart.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s